Hollanda Oturum Alma
Hollanda Oturum Alma
Merhaba ben partner vizesiyle 5 yıllık oturum aldım ve 3 aydır kız arkadaşımla beraber yaşıyorum ama artık köle gibi davranışlarından ve tavırlarından sıkıldım ayrılmak istiyorum dedim ve bana dediği benden ayrılırsan eğer sen bir saniye kalamazsın burada seni hemen gönderirim ne yapacağımı bilmiyorum yaedımcı olursanız sevinirim
(16-10-2021:16:01)yemenk Merhaba ben partner vizesiyle 5 yıllık oturum aldım ve 3 aydır kız arkadaşımla beraber yaşıyorum ama artık köle gibi davranışlarından ve tavırlarından sıkıldım ayrılmak istiyorum dedim ve bana dediği benden ayrılırsan eğer sen bir saniye kalamazsın burada seni hemen gönderirim ne yapacağımı bilmiyorum yaedımcı olursanız sevinirim
(16-10-2021:16:01)yemenk Merhaba ben partner vizesiyle 5 yıllık oturum aldım ve 3 aydır kız arkadaşımla beraber yaşıyorum ama artık köle gibi davranışlarından ve tavırlarından sıkıldım ayrılmak istiyorum dedim ve bana dediği benden ayrılırsan eğer sen bir saniye kalamazsın burada seni hemen gönderirim ne yapacağımı bilmiyorum yaedımcı olursanız sevinirim
Anlayamadigim sey su.Bende aynı durumdayim ancak ben 25 aydir partnerimle oturuyorum ve Hollandadayim.Partnerim başvuru yaptığında Turkiyedeydim ve 1 yil sonucu bekledik.Bu durumda 3 yılı tamamlamış oluyor ve bağımsız oturum başvurusu yapabiliyor uyum?Tesekkurederim
(25-04-2022:00:35)Yazarcizer Anlayamadigim sey su.Bende aynı durumdayim ancak ben 25 aydir partnerimle oturuyorum ve Hollandadayim.Partnerim başvuru yaptığında Turkiyedeydim ve 1 yil sonucu bekledik.Bu durumda 3 yılı tamamlamış oluyor ve bağımsız oturum başvurusu yapabiliyor uyum?Tesekkurederim
(25-04-2022:00:35)Yazarcizer Anlayamadigim sey su.Bende aynı durumdayim ancak ben 25 aydir partnerimle oturuyorum ve Hollandadayim.Partnerim başvuru yaptığında Turkiyedeydim ve 1 yil sonucu bekledik.Bu durumda 3 yılı tamamlamış oluyor ve bağımsız oturum başvurusu yapabiliyor uyum?Tesekkurederim
3 yil zorunluluğunun başlangıcı partnerinizle birlikte oturuma basvurunuz tarihinden itibaren başlıyor diye yazmışsınız.Ben basvurunun ardından 1 yil bekledim 25 ay dirda hollandadayim toplam 3 yil oluyor ya.Yani anlayamadigim kısmı burasiydi.