Hollandalı Gurbetçiler

Tam Versiyon: Almanya Aile Birleşimi Vizesi için gereken işlemle
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Almanya Aile Birleşimi vizesine başvuru için gereken işlemler

Almanca A1 sertifikasını almaktır. Daha sonra Almanya Aile Birleşimi vizesine başvurmaları gerekmektedir. Almanca A1 sertifikasını aldıktan kısa bir süre sonra vize başvurusu yapmak isteyen vatandaşlarımıza kurs almaya başlamadan önce sınav tarihlerine göre Almanya Aile Birleşimi vize başvurularını yapmalarını tavsiye ediyoruz.
Bütün vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin ikametgah adreslerine göre Almanya konsolosluklarına başvuru yapmaları gerekmektedir. Bu ikametgah adreslerin de en az 6 aydır oturuyor olmaları gerekmektedir. Vize Randevu servisi İDATA'yı arayınca Ankara Almanya Konsolosluğu için yaklaşık 2-3 ay sonraya, İzmir Almanya Konsolosluğu için yaklaşık 3-4 ay sonraya, İstanbul Almanya Konsolosluğu da yaklaşık 1-2 ay sonraya Almanya Aile Birleşimi Vizesi için randevu vermektedir.
Almanca A1 sınavından hemen sonra başvuru yapmak isteyen öğrencilerimiz ve diğer vatandaşlarımız 444 84 93 No'lu telefonu arayarak kredi kartlarından ücretini ödemek koşuluyla Vize Randevularını alabilirler. Altın Geçit Almanca Kursu olarak Kayıt yaptıran öğrencilerimize ücretsiz olarak bu hizmeti Pasaport numaralarını vermeleri koşuluyla biz yapmaktayız. Almanya'ya Aile Birleşimi sebebiyle gidecek tüm vatandaşlarımıza duyrulur.
Ayrıntılı bilgi için 0312 417 87 45-46 No'lu telefonları arayıp bilgi alabilirsiniz.