Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hollanda'da Çifte Vatandaşlık İşlemleri İçin Gerekli Belgeler;
#1
1)      Nüfus cüzdanı

2)      Hollanda pasaportunuz

3)      Bir adet fotoğraf

4)      Hollanda vatandaşlığını hangi tarihte kazandığını gösteren nüfus kayıt örneği (Uıtreksel uit de Basisadministratie Personen waarop de datum staat wanneer de Nederlandse nationaliteit is verkregen)-Eğer belediyeden aldığınız belge uluslararası  değil ise  Başkonsolosluk noterince imza ve mührü tanınan bir yeminli tercüman tarafından  Türkçe’ye  çevirili olacak) 
 
18 yaşından küçüklere fotoğraf gerekmemektedir.        



İmage
Bul
Alıntı
|




Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi