Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

HOLLANDA'DA OTURUM HAKKINDA
#1
18.03.2016 da çifte vatandaş olan eşimle nikah kıydıktan sonra 20.08.2016 tarihinde Hollanda'ya giriş yaptım.27.06.2016 tarihinde eşimin başvurusu sonucunda 23.06.2021 tarihine kadar aile birleşiminden dolayı oturum aldım.Ancak bu güne  kadar ev hanımı olarak evimde oturdum.Eşimle küçük bir tartışma neticesinde 30.04.2017 tarihinde tek yönlü bir bilet ile beni Türkiye'ye yolladı.Buraya geldikten sonra  şüphe duymaya başladım.Acaba benim yokluğumda oturum ve aile birleşimi ile ilgili aleyhimde bişeyler yapabilir mi diye.Ayrıca tekrar dönüş yaptığımda bir sorunla karşılaşırmıyım?Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
Bul
Alıntı
#2
(04-05-2017:14:08)demet demiş ki: 18.03.2016 da çifte vatandaş olan eşimle nikah kıydıktan sonra 20.08.2016 tarihinde Hollanda'ya giriş yaptım.27.06.2016 tarihinde eşimin başvurusu sonucunda 23.06.2021 tarihine kadar aile birleşiminden dolayı oturum aldım.Ancak bu güne  kadar ev hanımı olarak evimde oturdum.Eşimle küçük bir tartışma neticesinde 30.04.2017 tarihinde tek yönlü bir bilet ile beni Türkiye'ye yolladı.Buraya geldikten sonra  şüphe duymaya başladım.Acaba benim yokluğumda oturum ve aile birleşimi ile ilgili aleyhimde bişeyler yapabilir mi diye.Ayrıca tekrar dönüş yaptığımda bir sorunla karşılaşırmıyım?Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.

benim duydugum bildiyim kadar hollanda devamli oturum alma icin en azindan 3 yil araliksiz oturman lazim forumdada okudum 3 yil burda surekli resmi olarak ikamet edmessen oturum alamazsin oturumun sakata gider avukata sor bence bak bu verecegim linkte turk avkat var onun sayfasina yaz sor bilgi al

Hollanda Turk avukat bilgi yardim icin TIKLAYIN!

Juristenkantoor Boyraz Legal
İjlal Daşkın
Turkish Desk    TIKLAYIN!
Bul
Alıntı
|




Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi