Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

HOLLANDA TİCARİ FUAR ŞOFÖR VİZESİ:
#1
HOLLANDA TİCARİ FUAR ŞOFÖR  VİZESİ 

Hollanda sofor vizesi gerekli evraklar;
  • Ticari davetiye: Hollanda’da ziyaret edeceğiniz şirketten/kurumdan adınıza antetli kağıtta imzalı davetiye. Davet eden şirketin/kurumun iletişim bilgileri, masrafların kimin tarafından karşılanacağı, konaklama bilgileri ile seyahat tarihleri ve sebepleri ayrıntılı bir biçimde belirtilmiş olmalıdır.

  • Fuar katılım belgesi: Fuar davetiyesi veya giriş kaydı gösterir evraklar

  • Başvuru sahibi çalışan ise: İşvereninizden antetli kağıtta iş yerindeki pozisyonu, seyahat amacı ve seyahat tarihleri belirten görev belgesi, SGK işe giriş bildirgesi ve hizmet dökümü.

  • Serbest meslek ise: Vergi levhası, ticaret gazetesi kaydı, ilgili meslek odası sicil kaydı, şirket imza sirküleri

  • Maaş Bordroları: Son 3 aylık olmalıdır

  • Kamu personeli ise: Çalıştığınız kurumdan yazı.

  • Çiftçi ise: Ziraat odası sicil kaydı, ekili tarım alanınızın veya toprağınızın bulunduğuna dair belge

  • Emekli ise: Emeklilik belgesi/emekli banka cüzdanı.

  • Finansal Durumu Gösterir Belgeler: Mali durumunuzu gösteren son dönemlere ait evraklar: banka hesap dökümleri, tapular, ruhsatlar, kira kontratları, şirketin hesap cüzdanı

  • Çalışmayan kişilerden : Geçiminizi sağlayan kişinin evrakları.

  • Öğrenci durum belgesi:Türkiye’deki okulundan öğrenci olduğunu gösterir evrak. Resmi tatiller dışında seyahat etmek isteyen ve devam zorunluluğu bulunan öğrencilerden okuldan izin yazısı

  • Başvuru sahibi şoför ise: Şirket teminat yazısı ve şirketin üyesi olması halinde UND tarafından verilen teminat yazısı, şoförlerin/çalışanların listesi, C2 belgesi, uluslararası ehliyet, Hollanda’daki şirketten davet mektubu ya da iş ortaklığı belgesi. TIR numarası da belirtilmiş olan eski ve güncel CMR kayıtları.

  • Seyahat programı : Başka Schengen ülkelerine de seyahat ediliyorsa, detaylı seyahat planı gösterir evrak.

  • Pasaport fotokopileri: Yeni pasaportun ve varsa daha önceden alınmış eski pasaportların bütün işlenmiş sayfalarının fotokopileri (kimlik bilgileri, geçerlilik süreleri, varsa vizeli ve mühürlü sayfalar, vb.) varsa eski Schengen, İngiltere, Amerika ve Kanada vizelerinin fotokopileri.

  • Yabancılar için ikamet belgesi : Türk vatandaşı olmayanlardan ikamet tezkeresi.

  • Otel Rezervasyonu:Tüm seyahat süresini kapsayan onaylı otel rezervasyonu, otel rezervasyon tarihlerinin, rezerve edilen gidiş -dönüş uçuş tarihleri ile uyumlu olması gerekir.

  • Uçak Bileti Rezervasyonu:Gidiş dönüş uçak rezervasyonu veya ulaşım aracına ilişkin diğer kanıtlayıcı belgeler. (ruhsat,ehliyet,araç sigortası ).

Bul
Alıntı
|




Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi