Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hollanda Turistik vizesi icin gerekli evraklar:
#1
Hollanda Vizesi Gerekli evraklar 2018
  1. Pasaportun aslı : Seyahat sonrası en az 3 ay gecerli olan bir pasaport ve pasaport’ta vize için en az 2 boş sayfa bulunmalıdır. Pasaportun veriliş tarihi 10 seneden önce olmamalıdır.

  2. Vize Başvuru Formu: Büyük harflerle veya daktilo ile yazılmış, eksiksiz, gerçeğe uygun doldurulmuş başvuru formu (E-Mail adresi ve cep telefonu numarası dahil). (Tarafımızdan Sağlanmaktadır).

  3. İki adet fotoğraf :2 adet yeni çekilmiş renkli biometrik fotoğraf. Bir tanesi başvuru formunun sağ üst köşe’de yer almalıdır, diğerini de başvurunuza ekleyiniz. Dini sebeplerden dolayı örtülen başörtüsü takılabilir.

  4. Seyahat Sağlık Sigortası: Bütün Schengen ülkelerinde geçerli, en az 30.000,– AVRO teminatlı Seyahat ve Kaza sigortası (Tarafımızdan Sağlanmaktadır).


Hollanda Turistik vizesi icin gerekli evraklar;
  • Basvuru sahibi çalışan ise: İşvereninizden görevinizi de belirtilmiş olan izin belgesi, SGK işe giriş bildirgesi ve hizmet dökümü.
  • Serbest meslek ise: Vergi levhası, ticaret gazetesi kaydı, ilgili meslek odası sicil kaydı.
  • Maaş Bordroları: Son 3 aylık olmalıdır
  • Kamu personeli ise: Çalıştığınız kurumdan yazı.
  • Çiftçi ise: Ziraat odası sicil kaydı, ekili tarım alanınızın veya toprağınızın bulunduğuna dair belge
  • Emekli ise: Emeklilik belgesi/emekli banka cüzdanı.
  • Finansal Durumu Gösterir Belgeler: Mali durumunuzu gösteren son dönemlere ait evraklar: banka hesap dökümleri, tapular, ruhsatlar, kira kontratları vb.
  • Çalışmayan kişilerden: Geçiminizi sağlayan kişinin evrakları.
  • Öğrenci durum belgesi: Türkiye’deki okulundan öğrenci olduğunu gösterir evrak. Resmi tatiller dışında seyahat etmek isteyen ve devam zorunluluğu bulunan öğrencilerden okuldan izin yazısı
  • Muvafakatname: Reşit olmayan başvuru sahipleri için gerekli noter onaylı yazı. Anne veya babası ya da her ikisi olmadan seyahat edecek çocuklar için yeni tarihli ve noter
    tarafından onaylanmış orijinal muvafakatname . Ebeveyn(ler)in kimlik fotokopisi ile birlikte sunulmalıdır.
  • Pasaport fotokopileri: Yeni pasaportun ve, varsa, eski pasaportların bütün işlenmiş sayfalarının fotokopileri (kimlik bilgileri, geçerlilik süreleri, varsa vizeli ve mühürlü sayfalar, vb.) varsa eski Schengen, İngiltere, Amerika ve Kanada vizelerinin fotokopileri.
  • Otel Rezervasyonu:Tüm seyahat süresini kapsayan onaylı otel rezervasyonu, otel rezervasyon tarihlerinin, rezerve edilen gidiş -dönüş uçuş tarihleri ile uyumlu olması gerekir.
  • Uçak Bileti Rezervasyonu: Gidiş dönüş uçak rezervasyonu veya ulaşım aracına ilişkin diğer kanıtlayıcı belgeler. (ruhsat,ehliyet,araç sigortası ).

Bul
Alıntı
|


Benzer Konular...
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Hollanda Vatandaşının Eşi ve çocuklarınin Vizesi için Gerekli Belgel Administrator 0 511 08-01-2018:00:04
Son Mesaj: Administrator



Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi