Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hollanda Vatandaşının Eşi ve çocuklarınin Vizesi için Gerekli Belgel
#1
Hollanda Vatandaşının Eşi ve çocuklarınin Vizesi için Gerekli Belgeler:
 
Hollanda vatandaşının eşi vize kategorisi Hollanda vatandaşının ya da Hollanda’da oturum iznine sahip olan kişilerin, aile fertlerini ziyaret etmek için kullandığı vize türüdür. Bu vize kategorisinden Hollanda’da ikamet izni olan kişinin eşi, 21 yaşından küçük çocukları ve eşin 21 yaşından küçük çocuklarını kapsamaktadır. Bu vize kategorisine başvuran kişiler koşulları sağladığını gösteren belgeleri ibraz etmelidir. Hollanda vatandaşının eşi vize kategorisi için gerekli olan evraklar listesi sayfamızın devamında sıralanmıştır.
 
Hollanda Vatandaşının Eşi Vizesi için Gerekli Evraklar
 
Pasaport: Planlanan Hollanda seyahat dönüş tarihinden sonra en az 3 ay daha geçerli olan ve 2 adet boş sayfası bulunan bir pasaporta ihtiyacınız vardır. Hollanda vize işlemleri için kullandığınız pasaportun 10 yıldan eski olmaması gerekir. Eğer daha eski tarihli bir pasaporta sahipseniz lütfen Hollanda vize başvurunuzu yapmadan önce pasaportunuzu yenileyiniz. Güncel kullandığınız pasaportunuzun ve varsa eski pasaportunuzun işlenmiş sayfalarının fotokopilerini çekip başvuru dosyanıza eklemelisiniz. Alınmış olan eski Schengen vizeleri, Amerika, Kanada, İngiltere vizeleriniz varsa bu vize işlenmiş sayfaların da fotokopisi çekilmelidir.
 
Schengen Vize Başvuru Formu: Başvuru sahibi tarafından Hollanda Schengen vize başvuru formu doldurulmalıdır. Başvuru formu doğru ve eksiksiz bilgilerle doldurulmalıdır. Eğer vizeye başvuracak kişi reşit değilse Hollanda Schengen vize başvuru formuna her iki ebeveyninin de imza atması gerekir.
Hollanda Schengen vize başvuru formunu incelemek için tıklayınız.
 
Biometrik Fotoğraf: 6 ay içinde çekilmiş 35x45 ölçülerinde arka fonu beyaz olan 1 adet fotoğrafa ihtiyacınız vardır. Fotoğrafınızda yüzünüzün net bir şekilde görünmesi gerekir.
 
Hollanda Vatandaşına Ait Pasaport Fotokopisi: Hollanda vatandaşının bütün kimlik bilgilerini içeren sayfaların, kullanılmış ve vize işlenmiş sayfalarının fotokopisi sunulmalıdır.
 
Hollanda Vatandaşının Türkiye’de İkamet Ettiğini Kanıtlayan Evrak: Hollanda vatandaşının Türkiye’de ikameti olduğunu kanıtlayan belgenin diğer evraklarla birlikte ibraz edilmesi gerekir.
 
Hollanda Vatandaşı ile Yakınlığını Gösteren Belge:  Başvuru sahibinin Hollanda vatandaşı ile yakınlık derecesini gösteren belgelerini beyan etmesi gerekir. ( Evlilik kayıt örneği, tam tekmil vukuatlı nüfus kağıt örneği gibi)
 
Başvuru Sahibinin Finansal Durumlarını Gösteren Belgeler: Hollanda vizesine başvuracak kişinin son aylara ait mali durumunu gösteren evrakları ibraz etmesi gerekir. Mali durumunu gösteren evraklar; maaş bordrosu, tapu, ruhsat, kira geliri elde ettiğini gösteren evraklar vb. dir.
 
Yabancı Uyruklu Başvuru Sahipleri: Türkiye’de ikamet izinleri olan yabancı başvuru sahiplerinin diğer başvuru evraklarıyla birlikte oturum kartlarını da göstermeleri gerekir. 
Bul
Alıntı
|


Benzer Konular...
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  AVRUPA BİRLİĞİ VATANDAŞININ AİLE VİZESİ: Administrator 0 554 08-01-2018:01:41
Son Mesaj: Administrator
  Hollanda Turistik vizesi icin gerekli evraklar: Administrator 0 874 08-01-2018:01:26
Son Mesaj: Administrator



Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi